Twitter

2 Mart 2011

Supangle




Malzemeler:
1 Litre süt
4 Yemek kaşığı kakao
1 Su bardaktan 1 parmak az şeker
4 Yemek kaşığı mısır nişastası
İsteğe bağlı nutella (Ben kullandım) 2 yemek kaşığı
2Yemek kaşığı margarin yada  tereyağ
1 Paket vanilya


Süslemek İçin:

Çikolata Parçaları

Hazırlanışı:

       Malzemelerimizin hepsini tenceremize alıp soğukken süt ile birlikte tel çırpıcı ile karıştıyoruz.  Sonra oçağımıza alıyoruz. Çırpıcı ile sürekli karıştırark kaynayıncaya kadar pişiriyoruz.

       Ocağımız kapattıktan sonra yağımızı ve vanilyamızı ekliyoruz.Biraz soğuttuktan sonra kaselerimize yukarıdan akıtarak dolduruyoruz. Önce oda sıcaklığında soğutup sonra buzdolabında alıyoruz.
Servis zamanı çikolata parçalarını serpiyoruz.
Afiyet Olsun….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...